Bikázás után nem indul az autó? Mutatjuk, mi a megoldás!

A bikázás jó megoldás lehet, ha nem indul az autó. Azonban nem minden esetben megoldás a bikázás. Így lehetséges, hogy bikázás után nem indul az autó. De mégis mi ilyenkor a teendő?

Amikor elakadunk az úton, egy nagyon rossz helyen például, akkor nagyon nagy gondban lehetünk. Ilyenkor jó megoldás lehet általában a bikázás. De, mi van, ha nem működik? A legjobb megoldás ilyenkor, ha nem próbálkozunk tovább, hanem hívunk szakembert. Az autómentéssel időt spórolunk, hazajutunk mi is és a jármű is. A szakember pedig majd megjavítja az autónkat.

A mai járművek már nem olyanok, mint a régiek, amikkel lehet mókolni. Így nem sok esélyünk van a helyszíni megoldás megtalálására.

A 024automento.hu például egy olyan cég, amely akár 30 percen belül a helyszínre ér. Ilyen esetben pedig tényleg gyorsan megoldódhat a problémája. Amennyiben pedig előre jelzi, akkor úgy készül a csapat, hogy utasait is hazaszállítja.

A cég előnye, hogy éjjel-nappal igénybe vehető szolgáltatása. Továbbá 3 tonnáig vállalja a járművek szállítását és mentését. Így nem csak akkor lehet segítségére, ha kocsija van bajban, de akár kisebb munkagépeket is el tudnak szállítani.

Ha tehát bikázás után nem indul az autó, hívja a 024automento.hu munkatársait a +36 20 552 4953-as telefonszámon és jusson haza épségben és minél előbb.

Címkék: ,