Univerzális elősátor: A védettség és a kényelem találkozása a természetben

A tapasztalt lakóautósok már tudják, hogy a tél a felkészülés és a tervezés időszaka. Egy átmeneti fázisként is felfogható, ami során megtervezhető a következő utazási desztináció, illetve elvégezhetők a szükséges karbantartások a járművön. Az online közösségektől számtalan kitűnő tippet és praktikát kaphat az ember erre az időszakra, történeteikből pedig sokat okulhat.

Vásároljon univerzális elősátor a premiumlakoauto.hu-n!

Egy lakóautós nyaralás, kempingezés vagy bármilyen egyéb utazás megtervezése során általában a következő kérdések merülnek fel:

  • Milyen hosszú lesz az utazás? Mekkora távot fogunk megtenni?
  • Mire lesz szükségünk az út során? Szükséges-e valamilyen egyéb kiegészítőt vásárolni?
  • Milyen megállókat szükséges beiktatni az úticél elérte előtt? Hol szükséges megállni?
  • Milyen időjárási viszonyok várhatók?
  • Milyen úton fogunk végig haladni? Autópálya? Sok lakott terület várható az út során?

Természetesen ez mindössze néhány, a tervezés során felmerülő temérdek egyéb kérdés közül. Mindezekből látható, hogy érdemes jelentős időt fordítani az előkészületekre. Ellenőrizni kell, hogy a bérelni kívánt jármű rendelkezik-e minden szükséges kellékkel és felszereléssel az úthoz. Ha a Prémium Lakóautó kínálatát válassza, akkor biztos lehet benne, hogy magasan felszerelt lakóautóhoz jut. Lakóautóik modern, kompakt és otthonos beltérrel rendelkeznek, bérlésükkel minden adott lesz egy felejthetetlen utazáshoz. Helytakarékos kialakításuknak köszönhetően minden csomagját magával viheti és még cipekednie sem kell. Elkerülheti a sorbanállást, a táskákkal történő tömegközlekedést és a több órás várakozásokat a repülőtéri kapuknál.

Lakóautó kellékek, amelyek fontosságára nem is gondolna – univerzális elősátor

Mi az az univerzális elősátor? Miben tér el a hagyományos sátraktól? Az univerzális elősátor, vagy más néven lakóautó elősátor, a lakóautó kiegészítésére szolgál. A sima sátrakkal ellentétben ezt nem feltétlen alvásra használják, hanem afféle extra szobaként. Hogy néz ez ki a gyakorlatban? Az univerzális elősátor, nevéből eredően is, többféle lakókocsihoz kapcsolható, lényegében egy „szobát” vagy „előszobát” biztosít, ami árnyékot biztosít és véd a bogaraktól is. A lakóautó elősátor tökéletes lehet például esti beszélgetős programok lebonyolítására, ha olyan helyen kempingezünk, ahol sok a szúnyog. Sőt, véd a különféle időjárási körülmények ellen is, eső és túlzott napsütés esetén is menedéket találhat alatta.

Univerzális elősátor a campshop.hu-n!

A campshop.hu-n többféle méretű univerzális elősátor közül választhat, amelyekhez egyéb kiegészítők is elérhetők. A Dometic Grande Air Pro 390S felfújható univerzális elősátor tökéletes választás lehet, ugyanis nagy méretének köszönhetően jelentős extra teret biztosít. Sőt, akár egy Dometic Club Air All Season 330 Canopy előtető is vásárolható hozzá.

Címkék: ,